Ingrediente -5 linguri de CIOCOCINO (se poate înlocui cu carob/zahăr din nectar de cocos + cacao) -2 linguri de lămâie stoarsă -4 linguri de ulei de cocos -2 linguri de… [Continue Reading]
Tort raw cu nuci, ciocolată și vișine
Ingrediente: Blat: -150g de migdale -200g de nuci românești -200g de curmale -50g crackerși raw vegani cu cocos și stafide -2 linguri de cacao nibs -2 linguri de miere -2… [Continue Reading]
Pâinica Tania (fără drojdie, maia și gluten)
Ingrediente: -500g de făină de mei (se poate înlocui cu făină de hrișcă/făină de quinoa etc.) -250g de făină de in -600-750ml de apă -sare *Făina se poate cumpăra gata… [Continue Reading]
Paste vegetale cu sos de avocado și vlăstari (rețetă raw vegană)
Ingrediente: -1 dovlecel Zucchini -1 castravete -1 avocado -lămâie -pastă de susan (tahini) -vlăstari de muștar -vlăstari de broccoli -vlăstari de mazăre -fulgi de drojdie inactivă -pudră de ceapă, ardei… [Continue Reading]
Glazură de ciocolată cu fulgi de cocos și panseluțe comestibile (rețetă vegană)
Ingrediente -180ml de apă (40ml pentru hidratarea gelatinei și 140ml pentru amestecul de cacao) -10g de gelatină granulată -120ml de smântână vegetală -60g de cacao pudră -200g de zahăr din… [Continue Reading]
Brânzică vegană de caju cu mărar și vlăstari de ridiche roșie
Ingrediente: -vlăstari de ridiche roșie -100g de caju hidratat peste noapte -1 cartof -2 linguri de fulgi de drojdie inactivă -2-3 căței de usturoi -1/2 lămâie stoarsă -2… [Continue Reading]
De ce vlăstari?
Din grijă pentru sănătate. Din pasiune pentru estetică. Din dorința de a împărtăși. Din bun-gust. Rețete cu vlăstari este locul în care împreună vom face vlăstarii mai ușor de înțeles… [Continue Reading]