Înghețată de post din banane și pepene galben

Vara aceasta ne pregătim cea mai sănătoasă înghețată, doar din ingrediente naturale, fără conservanți și fără coloranți?

Cum? Cu ajutorul unui blender în care vom combina orice fructe congelate dorim!

Aici găsiți rețeta de înghețată cu zmeură și banane:

 

De data aceasta, eu am ales pepene și banană și, pentru un plus de gust, am adăugat un plic de cremă de cocos.

Pe lângă aspectul lor foarte plăcut, florile comestibile bio de la El-Dor Plant sunt foarte bogate în antioxidanți și vor oferi un plus de efect înghețatei noastre.

Haideți să trecem la treabă!

 

Ingrediente:

3 banane
2 felii de pepene galben
1 plic de cremă de cocos
opțional: sirop de curmale

Vlăstarii și florile comestibile bio
se găsesc la El-Dor Plant, aici.

 

Preparare

Pasul 1
În primul rând, punem fructele alese
la congelator, pentru cel puțin 4-5 ore,
tăindu-le în bucăți mai mici.

Pasul 2
Înainte de a le pune la blender, scoatem
fructele de la congelator pentru 15-20 min.,
cât să devină puțin moi, apoi le amestecăm
cu crema de cocos (opțional).

Pasul 3
Blenduim bine, până când obținem
o pastă de înghețată fină și cremoasă…

…apoi servim înghețata în cupe, ornând-o
cu fructe, la alegere, flori comestibile
și puțină pudră de acai (opțional).

Dacă doriți ca îngheata să fie mai dulce,
puteți adăuga puțină miere, sirop
de curmale, de agave sau de arțar.

Poftă bună! 


Rețeta video o găsiți aici:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *