Rulouri de vinete cu hummus, rodie și vlăstari

Pentru că micul dejun este, de obicei, cea mai rapidă masă și trebuie pregătită într-un timp cât mai scurt, m-am gândit să facem o rubrică specială dedicată rețetelor pe fugă, care se pot lua și la pachet.

Rețeta de astăzi este ideală pentru orice masă a zilei, e ușor de pregătit și e foarte gustoasă!

Pentru iubitorii de hummus, sigur va fi o surpriză plăcută!

Haideți să trecem la treabă!

 

Ingrediente:

-felii de vânătă
-hummus, pastă tartinabilă sau cremă de brânză
– semințe de rodie
-vlăstari de ridiche roșie
-condimente: fulgi de chilli, sare, boia
-oțet balsamic cremos

Dacă doriți să cumpărați ingrediente sănătoase, bio,
puteți profita de reducerea de 15% la comenzile plasate
pe 
managisbio.ro, folosind codul: RETETECUVLASTARI15

sau
reducere de 12% la comenzile plasate pe vegis.ro,
folosind codul: Ioana12

Vlăstarii și florile comestibile bio
se găsesc la El-Dor Plant, aici.

 

Preparare

Pasul 1
Tăiem felii subțiri de vânătă și le punem la grill
sau într-o tigaie, cu puțin ulei și condimente,
până se rumenesc puțin și se înmoaie.

Pasul 2
Cu ajutorul oțetului cremos balsamic,
realizăm o formă pe farfuria noastră…

…iar între timp vinetele noastre sunt gata:

Pasul 3
Ungem feliile de vănătă cu orice cremă sau orice
pastă dorim, apoi presărăm vlăstari și rodie.

Găsiți rețeta de hummus aici:

Puteți alege și rețeta de pate de linte:

Pasul 4
În final, rulăm vinetele, le așezăm peste
oțetul balsamic și presărăm semințe de rodie.

 Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *