Odată cu venirea primăverii, ne-am propus să creăm o rubrică specială cu idei de salate care să îmbine gusturile cât mai plăcut, într-un mod sănătos, cât mai natural și hrănitor.
Pentru astăzi, am pregătit o salată extrem de savuroasă, datorită sosului de caju care se îmbină perfect cu gustul vlăstarilor de muștar și de ridiche roșie, alături de textura crocantă a sparanghelului.
Salată cu broccoli, sparanghel, vlăstari și sos de caju
Ingrediente
broccoli
sparanghel
1 roșie
1 castravete
1 ridiche
1/2 gulie crudă
o mână de baby spinach
vlăstari de muștar
vlăstari de ridiche roșie
o mână de caju hidratat
2 linguri de zeamă de lămâie
1 lingură de fulgi de drojdie inactivă
1/2 cană de lapte de soia
2-3 căței de usturoi
sare, piper, chilli, după gust
Vlăstarii bio sunt neprocesați, fără organisme modificate genetic și crescuți în sol ecologic. Îi puteți găsi pe site-ul El-Dor Plant aici.