Pizza este întotdeauna o idee bună, atunci când vine vorba de o masă delicioasă alături de cei dragi! Dar cea mai bună pizza e aceea pe care o faci chiar… [Continue Reading]
De ce am ales spirulina crunchies de la Spinoa?
Am descoperit Spinoa în urmă cu 5 luni, iar acum este singurul tip de spirulină pe care îl folosesc. Ce este diferit la Spinoa? Spirulina Spinoa este un nou tip… [Continue Reading]
Clafoutis cu vișine și caise
Pentru că încă este sezonul vișinelor, m-am gândit să fac această rețetă de Clafoutis puțin reinterpretată, dar o puteți face cu orice alte fructe doriți: caise, zmeură, căpșune etc. Secretul… [Continue Reading]
Salam de biscuiți… fără biscuiți (rețetă vegană, de post, fără zahăr)
Această rețetă este varianta mai sănătoasă a rețetei de salam de biscuiți clasic, deoarece am combinat doar ingrediente organice, curate și foarte sănătoase, care să înlocuiască zahărul, aromele sau coloranții…. [Continue Reading]
Mic dejun antioxidant – pentru regenerare celulară
Pentru că micul dejun este, de obicei, cea mai rapidă masă și trebuie pregătită într-un timp cât mai scurt, m-am gândit să facem o rubrică specială dedicată rețetelor pe fugă,… [Continue Reading]
Mic dejun de luat la pachet: terci de ovăz și Chia fără coacere
Pentru că micul dejun este, de obicei, cea mai rapidă masă și trebuie pregătită într-un timp cât mai scurt, m-am gândit să facem o rubrică specială dedicată rețetelor pe fugă,… [Continue Reading]
Experiența mea cu Beauty Help by Zenyth
Ce este Beauty Help? Beauty Help este un produs complex, sub formă de pulbere, care își manifestă beneficiile într-o formulă concentrată din 9 super ingrediente: -colagen (8000 mg) – ajută… [Continue Reading]
Mic dejun energizant în 3 pași simpli (cu Chia, Guarana, Beauty Help și 3 tipuri de alge)
Pentru că micul dejun este, de obicei, cea mai rapidă masă și trebuie pregătită într-un timp cât mai scurt, m-am gândit să facem o rubrică specială dedicată rețetelor pe fugă,… [Continue Reading]
5 idei de sosuri vegane (de post)
Eu ador, pur și simplu ador sosurile în orice preparat! Le folosesc în paste, în salate, în lipii cu legume, peste legume la cuptor, cu cartof dulce, cu vinete, dovlecei,… [Continue Reading]
Brioșe vegane (de post) fără gluten și fără zahăr
O rețetă care se pregătește în doar 30 min., este absolut delicioasă și răcoritoare și e un desert ideal pentru cei mici, doarece nu conține zahăr și se poate pregăti… [Continue Reading]