Rețeta de astăzi este cea mai savuroasă combinație de gusturi pe care am descoperit-o anul acesta! Prunele călite în ulei de cocos se combină perfect cu vlăstarii de ridiche ușor picanți, iar smochinele crude și avocado aduc un plus de prospețime.
Puteți să combinați prunele călite cu terci de ovăz, cheesecake, plăcintă cu dovleac, înghețată sau chiar cu paste!
Haideți să trecem la treabă!
Ingrediente:
-1/2 avocado
-3-4 prune
-smochine
-mix de vlăstari
-1 linguriță de ulei de cocos
-chilli, ulei de in, lămâie stoarsă
Vlăstarii bio
îi găsiți la El-Dor Plant aici.
Preparare
Pentru curățăm prunele și le feliem,
apoi le călim aprox. 10 min într-o tigaie
unsă cu o linguriță de ulei de cocos.
Curățăm avocado și îl feliem
subțire, pentru a crea o floare.
Puteți urmări aici un video unde vedeți
pas cu pas cum facem floarea din avocado:
Așezăm un pat de vlăstari pe o farfurie,
apoi adăugăm prunele, floarea de avocado,
smochinele și fulgii de chilli presărați.
Poftă bună!
Rețeta video e aici: