Odată cu venirea primăverii, ne-am propus să creăm o rubrică specială cu idei de salate care să îmbine gusturile cât mai plăcut, într-un mod sănătos, cât mai natural și hrănitor.
Pentru astăzi, am pregătit o salată extrem de savuroasă, datorită gustului de brânză vegană fermentată din caju, care se îmbină perfect cu vlăstarii El-Dor Plant.
Salată cu linte, avocado și brânzică vegană
Ingrediente
1/2 cană de linte roșie fiartă
1 roșie
1 ridiche
1 castravete
1/2 praz
1/2 avocado
1/2 ardei gras
mix de vlăstari
1 felie de brânză vegană de caju
1 linguriță de cremă de brânză vegană
1 linguriță de sos de soia
1 linguriță de unt de arahide
semințe de cânepă
zeamă de lămâie
sare, piper, chilli, după gust
Vlăstarii bio sunt neprocesați, fără organisme modificate genetic și crescuți în sol ecologic. Îi puteți găsi pe site-ul El-Dor Plant aici.
Rețeta pentru brânza vegană o puteți găsi aici sau o puteți cumpăra de la Rawckers, de aici.
Untul de arahide Biona îl puteți găsi pe site-ul pe Obio.ro, aici.
Pingback: Paste vegetale din Zucchini, cu avocado și semințe de pin – Rețete cu Vlăstari