Trufe CIOCOCINO cu cacao și carob (rețetă raw)

Ingrediente

-5 linguri de CIOCOCINO
(se poate înlocui cu carob/zahăr din nectar de cocos + cacao)
-2 linguri de lămâie stoarsă
-4 linguri de ulei de cocos
-2 linguri de miere crudă de zmeură
-200g de smochine hidratate
-200g de migdale
-1 praf de sare roz de Himalaya

 

 

Preparare

 

Pasul 1
Se pun la blender migdalele împreună cu smochinele, cu o cantitate de ½ de apă/lapte de migdale.

 

 

 

 

Pasul 2
Între timp, se amestecă într-un bol celelalte ingrediente, obținând o glazură fină de ciocolată.

 

 

 

Pasul 3

Se omogenizează glazura cu pasta de migdale.

 

 

 

 

Pasul 4
Compoziția se lasă la rece cel puțin 3-4 ore, până când uleiul de cocos se va întări și pasta de trufe va fi ușor de modelat.

 

 

 

 

Pasul 5
Ne spălăm bine-bine pe mâini și începem să tăvălim trufele prin cocos, nucă măcinată sau carob, după preferințe.

 

Poftă bună!

Rețeta video o puteți găsi aici:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *