Ingrediente
-5 linguri de CIOCOCINO
(se poate înlocui cu carob/zahăr din nectar de cocos + cacao)
-2 linguri de lămâie stoarsă
-4 linguri de ulei de cocos
-2 linguri de miere crudă de zmeură
-200g de smochine hidratate
-200g de migdale
-1 praf de sare roz de Himalaya
Preparare
Pasul 1
Se pun la blender migdalele împreună cu smochinele, cu o cantitate de ½ de apă/lapte de migdale.
Pasul 2
Între timp, se amestecă într-un bol celelalte ingrediente, obținând o glazură fină de ciocolată.
Pasul 3
Se omogenizează glazura cu pasta de migdale.
Pasul 4
Compoziția se lasă la rece cel puțin 3-4 ore, până când uleiul de cocos se va întări și pasta de trufe va fi ușor de modelat.
Pasul 5
Ne spălăm bine-bine pe mâini și începem să tăvălim trufele prin cocos, nucă măcinată sau carob, după preferințe.
Poftă bună!
Rețeta video o puteți găsi aici: