Brânzică vegană de caju cu mărar și vlăstari de ridiche roșie

 

 

Ingrediente:

-vlăstari de ridiche roșie
-100g de caju hidratat peste noapte
-1 cartof
-2 linguri de fulgi de drojdie inactivă
-2-3 căței de usturoi
-1/2 lămâie stoarsă
-2 lingurițe de agar-agar
-mărar tocat
-sare, piper, boia.

Preparare:

Pasul 1

Cartoful se taie cuburi și se pune la fiert;


Pasul 2

Se pun la blender ingredientele:
-nucile caju hidratate peste noapte
-cartoful fiert
-2 linguri de fulgi de drojdie inactivă
-2-3 căței de usturoi pisați
-zeama de la jumătate de lămâie
-sare de Himalaya, piper, boia, după gust
-o legătură de mărar tocat (opțional)
-250ml de apă.

 

Pasul 3
2 lingurițe de agar-agar se fierb în 200ml de apă, amestecând încontinuu pentru 10 min;

Pasul 4
Compoziția ușor gelatinoasă se toarnă peste crema de brânză deja formată și se amestecă bine;

 

Pasul 5
Se toarnă totul într-un vas, se acoperă și se lasă la rece pentru cel puțin 4 ore înainte de a fi servită.
*Pentru a fi mai ușor de scos din vas, puteți folosi o formă de silicon.

Pasul 6
Se servește cu vlăstari de ridiche roșie, cu migdale, cu legume sau fistic, după preferințe.

Vlăstarii bio sunt neprocesați, fără organisme modificate genetic și crescuți în sol ecologic. Îi puteți găsi pe site-ul El-Dor Plant aici.

Poftă bună!

3 thoughts on “Brânzică vegană de caju cu mărar și vlăstari de ridiche roșie”

  1. Pingback: Vlăstarii de ridiche roșie – remediul tău pentru răceală și gripă – El-Dor Plant Blog

  2. Pingback: Salată cu linte, avocado și brânzică vegană – Rețete cu Vlăstari

  3. Pingback: Salată verde cu quinoa, mango, avocado și vlăstari de ridiche roșie – Rețete cu Vlăstari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *