Ingrediente:
-vlăstari de ridiche roșie
-100g de caju hidratat peste noapte
-1 cartof
-2 linguri de fulgi de drojdie inactivă
-2-3 căței de usturoi
-1/2 lămâie stoarsă
-2 lingurițe de agar-agar
-mărar tocat
-sare, piper, boia.
Preparare:
Pasul 1
Cartoful se taie cuburi și se pune la fiert;
Pasul 2
Se pun la blender ingredientele:
-nucile caju hidratate peste noapte
-cartoful fiert
-2 linguri de fulgi de drojdie inactivă
-2-3 căței de usturoi pisați
-zeama de la jumătate de lămâie
-sare de Himalaya, piper, boia, după gust
-o legătură de mărar tocat (opțional)
-250ml de apă.
Pasul 3
2 lingurițe de agar-agar se fierb în 200ml de apă, amestecând încontinuu pentru 10 min;
Pasul 4
Compoziția ușor gelatinoasă se toarnă peste crema de brânză deja formată și se amestecă bine;
Pingback: Vlăstarii de ridiche roșie – remediul tău pentru răceală și gripă – El-Dor Plant Blog
Pingback: Salată cu linte, avocado și brânzică vegană – Rețete cu Vlăstari
Pingback: Salată verde cu quinoa, mango, avocado și vlăstari de ridiche roșie – Rețete cu Vlăstari