Fulgi de ovaz 35%, stafide uleiate 18%, fulgi de grau 9%, fulgi de orzoaica 9%, seminte de floarea soarelui 8%, alune de padure prajite 7%, seminte de in, hrisca prajita, susan prajit. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.
Descriere:
Fulgi valoroşi de ovăz şi grâu bio din zone de producţie autohtone conferă energie prin hidraţi de carbon sănătoşi. Stafidele din proiectul RAPUNZEL Turcia conferă o aromă dulce fructuoasă, fără adaos de zahăr. Alunele de pădure prăjite şi hrişca crocantă definitivează gustul crocant şi fructuos.
Acesta este modul în care müsli-ul organic a început: bucurați-vă de muesli clasic! De la anii de pionierat, acest original a fost produs cu o rețetă nemodificată. În acel moment, müsli-ul a fost încă amestecat cu atenție manual în bucătăria fermei din Allgäu. Chiar dacă cerealele sunt umplute și ambalate mecanizat astăzi, rețeta și îngrijirea în producție au rămas. Fulgii de cereale integrate cu fructe integrate oferă energie de lungă durată prin carbohidrații complexi.
Întrebuinţare:
se prepară simplu şi repede cu lapte, iaurt, băutură de orez sau suc de fructe, şi se ornează cu fructe proaspete.
Indulcire: dulceață proprie fructelor